Her på Oddsfidus.dk kigger vi jo altid mest på spændende fodboldkampe og andre sportsbegivenheder. Her skal vi kigge nærmere på tyrefægtning, der vel mest er en spansk eller portugisisk begivenhed på linje med de store brag i La Liga. Her er hovedpersonerne dog ikke Ronaldo eller Messi fra Real Madrid eller Barcelona. I stedet er hovedpersonen nemlig dig. Kan du udfordre og vinde over den vilde tyr i Elk Studios spilleautomat Wild Toro?

Lyder en anderledes spansk spiloplevelse blandt tyrefægtere og iltre tyre som noget, du kunne tænke dig at prøve? Så prøv spilleautomaten Wild Toro og se, om du kan tæmme tyren! Kan du måske huske en af de tidligere den store favoritter Taco Brothers? Elk Studios står bag begge disse automater, og man må sige, at de endnu engang har gjort et godt stykke arbejde. Begge automater er blevet mega populære, ikke mindst på grund af de spændende bonusspil.

Her kan du få en lille smagsprøve på den lækre spilleautomat Wild Toro. Vi gætter på, at du allerede her kan se, hvorfor vi er blevet så imponeret:


Hvorfor er Wild Toro så herlig?


Skal vi være ærlige, blev vi faktisk en anelse skuffede efter vores første spin. Spilleautomaten ser nemlig temmelig enkel ud ved første øjekast. Men heldigvis tog vi nogle flere spins. Vi ramte pludselig en tyrefægter og en tyr på samme tid, og tyren gik herefter amok! Den løb nemlig i fuld fart hen mod tyrefægteren og efterlod en sti af wild symboler efter sig. Gevinsterne kan let blive meget store, særlig jo flere wild symboler tyren kan trække efter sig!

Samlet set er Wild Toro en lækker automat

De er mange gode grunde til, at vi kan li' Wild Toro. Vi skal måske også lige nævne, at tilbagebetalingsprocenten ligger på hele 96,4%. Herudover den største gevinst på ikke mindre end 225.000 mønter, så du kan både spille rimeligt sikkert, men samtidig vinde meget store præmier.

Det findes også andre bonusfunktioner, der gør dette spil endnu mere spændende. Får du eksempelvis 3 tyrefægter på linjerne, så får du 3 free spins, hvor det går du på også at få en tyr på linjerne. Sker det, vil tyren angribe de tre tyrefægtere. Det kan give vildt mange wilds på indsatslinjerne. Det kan virkelig give gode præmier. Det er bare nogle af grundene til, at vi elsker denne spilleautomat.

Vil du se en oversigt over velkomstspins på de danske online casinoer? Så se oversigten over velkomst gratis spins her.