Leder du efter en god oddsfidus på falderebet? Vi har samlet et par gode spiltips sammen, som du måske kan bruge. Vidste du, at du også lige nu kan få et 50 kr. gratis freebet til Champions League finalen. Du kan læse mere om, hvordan du får et Champions League freebet her. Men lad os nu kigger videre på spiltips og oddsfiduser her.

Spiltips til Superliga slutspillet

22. maj 2018 kl. 19.00 møder SønderjyskE de jyske rivaler fra AGF i "Drømmen om Europa"! Begge hold drømmer om et europæisk togt, og vinderen vil kun være en enkelt kamp fra at booke billetten til den internationale scene. Det resulterede i et målrigt første opgør, og hvis det står til Unibets eksperter, kan vi snildt få en lignende kamp at se i Haderslev. Se hvordan den skal spilles lige her.
21. maj 2018 kl. 18.00 mødes FC Midtjylland og AC Horsens, hvor spørgsmålet er, om det er Guldfest eller gylden fiasko? Horsens gav i sidste øjeblik den afgørende hånd til de midtjyske gulddrømme, da de sendte Brøndby til tælling. Den hånd kan de nu tage tilbage og igen vende hele mesterskabskampen på hovedet. Se om Unibet har tiltro til en sidste omgang drillerier fra Den Gule Fare, eller om Ulvene bider sig fast med den endelige gyldne mundfuld. Se mere her.
21. maj 2018 kl. 18.00 mødes Brøndby og AAB, hvor man må gå ud fra, at Brøndby vil knokle på! Med en ubeskrivelig afslutning i Horsens sparkede Brøndby favoritværdigheden til heden inden sidste runde. Nu kan Zornigers tropper kun knokle på og håbe på endnu et mirakel fra Bo Henriksens udvalgte, og hvordan den situation omsættes til god værdi, forklarer Unibet her.
21. maj 2018 kl. 18.00 mødes FCN og FC København, og her har Ståle kniven for struben! FCK er med to nederlag i træk igen faldet ned som nummer fire, og nu er der altså ikke flere chancer. Hjemmeholdet skal besejres, hvis løverne skal have sølvtøj om halsen, så pladsen i Europa kan blive sikret. Det lægger maksimalt pres på Ståle og hans mandskab, og hvad det betyder for kampen, får du Unibets eksperter på her.
ℹ Vejledende annoncemateriale for personer over 18 år. Bonusser og andre tilbud tilbydes af spillesiderne via reklamelinks ovenfor og kræver ofte tilmelding via disse links, hvor du også finder oplysninger om regler og vilkår. Tilbuddene er udelukkende tilgængelige i dag, medmindre andet specifikt fremgår af landingssiderne, der henvises til. Spil ansvarligt og kun for sjov.