100 kr. risikofrit væddemål
De danske mestre fra FC Midtjylland tager torsdag aften imod Manchester United i Europa League. For at tilføje ekstra spænding tilbyder Tipico derfor et reelt 100 kr. risikofrit væddemål til alle kunder, som bl.a. kan benyttes på FC Midtjylland - Manchester United eller en af de mange andre EL kampe, som spilles torsdag aften.
Nedenfor kigger vi nærmere på, hvordan du modtager dit 100 kr. risikofrit væddemål.

Guide til dit risikofri væddemål på Tipico

Her kigger vi nærmere på, hvordan du aktivere et riskofrit væddemål på Tipico. Log først ind på din spillekonto. Klik på "Indbetal" og vælg "Bonus code". Indtast bonuskoden "EL2016" og klik "Indbetal". Det 100 kr. risikofrie væddemål er nu aktiveret på din konto.
God fornøjelse med dit bet på Europa League.

Sådan benytter du det risikofrie væddemål


Tilføj Odds eller Live Odds til din spillekupon. Klik på boksen "Vis bonus?" på din spillekupon og marker "Risikofrit væddemål". Placer væddemålet. Bemærk, at du skal have mindst 100 kr. på din konto for at kunne benytte dig af dette tilbud.

Oversigt over Europa League og odds


Torsdag 18/02 19:00
FC Midtjylland - Manchester United
5,503,60
1,67

Torsdag 18/02 19:00
Fiorentina - Tottenham
2,303,30
3,10

Torsdag 18/02 19:00
Villarreal - Napoli
2,803,20
2,55

Torsdag 18/02 21:05
Augsburg - Liverpool
3,503,302,10

Der tages forbehold for, at oddsene kan være ændret i mellemtiden.

Vilkår og Betingelser for risikofrit væddemål


Et risikofrit væddemål kan kun anvendes på én spillekupon. Et risikofrit væddemål kan ikke placeres på "head-to-head" væddemål. Ved en indsats på et lavere beløb end det tilgængelige risikofrie væddemål, kan det resterende beløb ikke benyttes på en anden spillekupon. Et risikofrit væddemål kan anvendes på alle single- og kombivæddemål. Hvis et risikofrit væddemål vindes, behandles væddemålet som et normalt væddemål. Hvis et risikofrit væddemål tabes, gives et beløb tilsvarende indsatsen tilbage. Der er intet krav om yderligere gennemspilning af dette beløb. Et risikofrit væddemål kan ikke placeres på en begivenhed, hvorpå du allerede har placeret et væddemål med et andet udfald. Ved mistanke om brud på betingelserne for dette tilbud eller i tilfælde hvor en kunde placerer væddemål, hvor man pga. en startbonus, gratis eller risikofrit væddemål, forøgede udbetalingsmuligheder eller som følge af andre kampagnetilbud er sikret gevinst ved ethvert udfald, forbeholder Tipico sig retten til at korrigere eller annullere væddemål og udbetalinger eller lukke konti. Tipico forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre betingelserne for, eller afslutte, denne kampagne. Dette tilbud er gældende til og med torsdag den 18. februar 2016 kl. 23:59.