Module 02 Image 1
Hvis du er hurtig, kan du lige nu snuppe en bonus til aftenens Premier League kamp. Leicester er årets store overraskelse i Premier League, men mangler stadig at få krammet på de røde fra Liverpool, hvilket ikke er lykkedes i de to seneste opgør. For at øge spændingen, så tilbyder Betsafe dig et 200 kroner Risk Free spil.
OBS: Lav en indbetaling på mindst 200 kroner. Dit risikofrie spil bliver aktivt ved at klikke i den blå boks på din spilkupon, inden du placerer dit bet på 200 kr. på Premier League-kampen mellem Leicester - Liverpool. Hvis du taber dit væddemål, vil du straks få dine penge tilbage uden nogen omsætningskrav.

Spil Risk Free på Premier League


Indsats i denne kampagne er 200 kr., og for at modtage dit risikofrie spil skal du lave en indbetaling på 200 kr. mellem den 27. januar 2016 kl. 17:00 og 2. februar 2016 kl. 20:45. Dit risk free bet bliver aktivt ved at klikke i den blå boks på din spilkupon, inden du placerer dit bet. I tilfælde af at muligheden for at anvende dit risk free bet ikke er tilgængelig på spilkuponen, så prøv venligst at opdatere siden og placere dit væddemål igen.
Spil på Premier League med risk free bet nu
Du kan max. modtage ét risikofrit spil pr. kamp, og det er kun vinderspil single bets (1X2) på ovenstående kamp, der er gyldigt. Du bestemmer selv, om du vil anvende dit risiko frie spil prematch eller som et livebet. Hvis du taber dit væddemål, vil du straks få dine penge tilbage uden nogen omsætningskrav. Penge, som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med dette tilbud, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge. Hvis du vinder med dit væddemål, vil hele beløbet inklusiv indsatsen blive udbetalt. Der er et omsætningskrav på 1 x gevinsten (det fulde beløb minus indsatsen) til minimum odds 1.5 inden for 60 dage. Hvis omsætningskravene ikke bliver mødt, vil gevinstbeløbet bortfalde efter 60 dage. Denne kampagne er gyldig for nye og eksisterende kunder. Betsafe forbeholder sig retten til at opdatere, afbryde, ændre, tilføje vilkår og betingelser for denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt, uden varsel, og Betsafe er ikke forpligtet til at oplyse om årsagen hertil. Generelle vilkår og betingelser er gældende. Læs dem på Betsafes hjemmeside.
God fornøjelse!