Preston tager imod Liverpool i en spændende træningskamp, og det bliver god mulighed for Preston fans at se nogle af Liverpools store stjerner spille live. Og hvis Preston klarer at holde buret rent, så har NordicBet en Second Chance til dig. Sådan får du en Second Chance: Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. før kampen, på korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr., og de alle er singlespil. Hvis Preston holder nullet, refunderer vi dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr. Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

Second Chance regler og vilkår


Dette tilbud gælder kun til kampen Preston North End - Liverpool, som spilles 19. juli 2014. Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x). Du vil blive refunderet, hvis Preston holder nullet i kampen. Den maksimale refundering pr. kamp er 500 kr. NordicBet vil bestræbe sig på, at refundere indenfor 24 timer efter slutfløjt, skulle Preston holde nullet i kampen. Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil. Dette tilbud gælder alle NordicBet kunder fra Danmark. Midler, som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge. Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene. Generelle vilkår og betingelser er gældende.


Om NordicBet

NordicBet er en skandinavisk online bookmaker. NordicBet tilbyder en seriøs spil og betting service, som gør det attraktivt for kunder over hele verden, men samtidigt med fokus på europæisk og nordisk sport kombineret med et stort udvalg af lokale sportsgrene i hvert land. De er altid åbne over for dine ønsker og præferencer, når det kommer til et bestemt udvalg af spilmuligheder og andre produkter, de tilbyder. Dermed sikrer de, at du tilbydes de bedst mulige spil og den bedste service. NordicBet har høj opmærksomhed på at yde god kundeservice, så deres kunder er tilfredse. Deres kundeservice er i flere afstemninger blevet kåret til en af branchens bedste og hurtigste. Deres kundeservice er døgnet rundt klar med en hurtig tilbagemelding enten over telefon eller e-mail. Se venligst "Support" sektionen på deres hjemmeside for at se hvordan, du kontakter dem og anvender kundeservice.