Det er blevet tid til et af de vigtigste lokalopgør mellem Tottenham og Arsenal i nyere tid, når det søndag går løs i Premier League. Det er sidste opgør mellem de 2 ærkerivaler på White Hart Lane, inden Spurs rykker på Wembley, mens hjemmebanen renoveres. Samtidig ser det ud til, at Tottenham for første gang i 21 år kan slutte over Arsenal og dermed endegyldigt træde ud af The Gunners skygge. "St. Totteringham’s Day" ser altså ud til at stå for skud i år. Og denne faktor skal bestemt heller ikke underkendes. Læg dertil, at Tottenham kæmper for mesterskabet, mens Arsenal stadig er i spil til top 4 og Champions League. Der er virkelig noget på spil, når det gør løs søndag kl. 17.30. Er du ny spiller, kan du lige nu få forhøjede odds på kampen her.

Optakt til Arsenal

Der har længe hængt tunge skyer over Arsene Wengers mandskab. Demonteret i Champions League og samtidig spillet godt ud af top 4 undervejs i sæsonen. Læg dertil en hidtil uset fan-uro i forhold til managerens fremtid i klubben. Heldigvis for alle Gunners-fans derude lykkedes det at gå i FA Cup-finalen, og en sejr her vil nærmest kunne redde sæsonen.
I onsdags lykkedes det så at hive en sejr over Leicester, og man er faktisk stadig helt med i top 4-kampen. Men det kræver selvfølgelig point på kontoen og et snit på lidt over to pr. kamp i resten af sæsonen. På White Hart Lane har Arsenal scoret i 22 af deres 23 sidste besøg. Og offensiven fungerer med en dominerende Alexis Sanchez, der både scorer og assisterer. Problemerne er defensiven, hvor man lukker gennemsnitligt flest mål ind pr. kamp i top 7. Læg dertil at Koscielny er tvivlsom til kampen. Husk de forhøjede odds til nye spillere her.

Optakt til hjemmeholdet, Tottenham

Det kører for Spurs. Nok røg man ud af FA Cuppen mod Chelsea, men i Premier League er man stadig med helt fremme. Med 8 sejre i streg har man ramt topformen på det helt rigtige tidspunkt- Kan man holde momentum, er der en helt reel mulighed for mesterskabet. Mod Crystal Palace i midtugen formåede man at vinde, på trods af svingende kvalitet og med pres på fra Chelseas sejr dagen før. Det viser et topholds format.
Samtidig er man hjemme på ’The Lane’ fuldstændig ustyrlige. 17 kampe har givet 15 sejre og 2 uafgjorte, og det gør Pochettinos mandskab til det eneste ubesejrede og det bedste på hjemmebane i Premier League. Samtidig har succesmanageren endnu ikke tabt til Gunners i Premier League i 5 kampe – rekord for en Spurs-manager. Dele Alli og Kane(igen igen) bomber løs i år med 36 kasser samlet, mens Eriksen stadig ligger ovenpå sit spil og er oppe på 12 assist i Premier League, kun overgået af Kevin de Bruyne. Hent forhøjede odds på kampen til nye spillere her.

Oddsfidus til Premier League-kampen Tottenham mod Arsenal

Vi skal naturligvis også have et par oddsfiduser på bordet. Tottenham er flyvende, og Arsenals forsvar hullet. Koscielnys mulige fravær skaber blot større tvivl om kvaliteten bagude. Tottenham vinder denne her og cementerer, at magtbalancen de to hold i mellem, nu endeligt er udlignet. Oddset for sejr til hjemmeholdet er 1.77 og højt nok til at spille. Det ligner også begge hold til at score baseret på historikken. Den fås til 1.51. Resultatet lige på kunne meget vel være 2-1 til odds 8.5 eller 3-1 til odds 12.00. Som målscorer i kampen er Kane og Sanchez svære at komme udenom. Men en spiller som Eriksen tager dødboldene og viste senest mod Palace, at han har formen og sparket. Som første eller sidste målscorer fås danskeren til 9.50 og som anytime til 3.80 - nye spillere kan endda få odds 9.0 her.
God fornøjelse og held og lykke!