Vinder Esbjerg i Kasakhstan? Torsdag aften indtræder Esbjerg i anden runde af kvalifikationen til Europa League, når holdet på udebane møder Kairat Almaty.
Esbjerg-spillerne har en flyvetur på 12 timer forude. For enden af rejsen venter FC Kairat Almaty, som slog albanske FK Kukesi ud i forrige runde. Kampen mod det kasakhstanske tophold ventes at blive en meget lige affære.

Odds og freebet på Europa League kampen

At det forventes at blive en lige affære afspejler sig også på kampens odds, hvor Esbjerg dog er kneben favorit til odds 2,15 hos Danske Spil. Hvis FC Kairat Almaty formår at spænde ben for esbjergenserne, giver 1-tallet pengene retur til odds 2,90. Uafgjort i første møde resulterer i odds 3,25. Du kan finde flere spilmuligheder på Oddset via links her på siden, og via disse links kan du også læse mere om det Oddset freebet på op til 500 kr. som nye spillere kan få ved deres første indbetaling.


Husk at du kan spille med på Live fra kl. 16:00, og at Europa League kampen sideløbende kan ses på TV3 Sport 1. Du kan også streame sport live hos flere bookmakere. Bemærk at odds kan reguleres.

Mere om Danske Spil

Danske Spils Oddset havde premiere den 12. april 1994, og Oddset var således den første bookmaker, der lovligt var til stede i Danmark, hvilket naturligvis skyldtes monopollovgivningen. På Oddset kan du primært spille på sportsbegivenheder, alt lige fra de største fodboldkampe og slutrunder til mindre profilerede sportsgrene som snooker og skiskydning. Du kan også spille på begivenheder som Melodi Grand Prix, Vild med dans og Folketingsvalg. I Oddset indgår du væddemål med Danske Spil, og i årenes løb er der kommet stadig flere typer af spil til. Det hele begyndte med Tips, da den første Tipskupon blev afviklet den 8. maj 1949. Dengang med 12 kampe på kuponen. Det var primært fodbold, som det også stadig er i dag, men i somrene 1954-1957 skulle tipperne også prøve kræfter med cricket. Den 18. juli 1971 er alle 12 rigtige tegn 1-taller, og i marts 1975 udvides kupon til at omfatte 13 kampe. 7. maj 1989 er første gang, tipskuponen er uden hjemmesejre. Der er ni uafgjorte kampe og fire udesejre. I august 1998 udvides Tips 1X2-familien til også at omfatte Tips 12 - med 12 kampe på kuponen. Og i februar 2011 er der premiere på Tips 12 Midtuge, blandt andet med ishockey, håndbold og boksning på kuponen.