Som 888sport skriver på deres blog, er det ovenpå en hæsblæsende europæisk midtuge blevet tid til, at et af verdens største tilbagevendende arvefjendeopgør nok engang vil fastholde de fleste fodboldelskere foran skærmen. Det er blevet til til den famøse El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona. Her i artiklen kigger vi nærmere på kampen, og vi slutter af med freebets og spilforslag til kampen Real Madrid mod FC Barcelona, der som bekendt går under El Clasico:

Spilforslag og freebets til El Clasico

Ovenpå en hæsblæsende europæisk midtuge er det blevet tid til, at et af verdens største tilbagevendende arvefjendeopgør nok engang vil fastholde de fleste fodboldelskere foran skærmen. Søndag aften er det nemlig El Clásico-tid på Bernabeu, når kongeklubben tager i mod Barca. Sammen med 888sport tager vi et kig på de to hold, statistikkerne og hvordan du kan tjene en god skilling på kampen hos bookmakerne. Er du ny kunde, kan du vinde 700 kr. på en Real sejr og 1.000 kr. på en Barca sejr, hvis du spiller 100 kr. her.

Barca – lav selvtillid og angrebsproblemer

Blaugrana har haft et par mega dårlige uger. Først det ærgerlige nederlag til Malaga, der gjorde mesterskabsdrømmene svære at opfylde. Så exit i Champions League, hvor holdet ikke kunne score i 180 min. mod Juventus. Selvfølgelig vil det gå ud over selvforståelsen hos de sejrsvante katalonere, der kun har vundet én af deres sidste fire kampe, da de snævert slog Sociedad 3-2 på Camp Nou. Samtidig har man haft det svært i opgørene mod Real Madrid på det seneste. Barcelona har ikke vundet i de 2 seneste, og det er kun blevet til to sejre, en uafgjort og tre nederlag i de sidste 6 indbyrdes opgør på Bernabeu. Og Messi har ikke scoret i El Clasico, siden hatricket i 2014. Hertil kommer, at Barca ikke har scoret i tre af deres sidste fire kampe. Der er altså faretruende sorte skyer over Enriques mandskab i disse tider. Reaktionen søndag bliver uhyggelig spændende. Tror du alligevel på Barca, så kan du få gevinst-boost på 660 kr. på Barca-sejr oveni 2000 kr. velkomstbonus her.
Du kan også se videoen i Facebook-opslaget ovenfor via Youtube:

Real Madrid – selvtillid og forsvarsproblemer

Los Blancos er fulde af selvtillid til dette opgør. De er videre i Champions League og fører La Liga 3 point foran Barca med en kamp i hånden. Samtidig er de på hjemmebane og ubesejrede i 21 kampe på Bernabeu. Læg dertil, at Real Madrid ikke har tabt i 12 kampe i streg i alle turneringer. Zidanes tropper ligner altså et hold, der er, hvor de skal være på dette afgørende tidspunkt af sæsonen.
Offensiven ser skræmmende ud. Bale er meldt klar til kampen, men hans afløsere i Isco og Asensio har gjort det fremragende. Så der er altså positive offensive problemer for Real Madrid, der med mere end 2 mål i 8 af de sidste 9 kampe scorer på samlebånd.
Defensiven er dog mere sårbar. Man har ikke holdt nullet i 5 kampe i streg. Oveni dette sidder både Pepe og Varane udenfor. Erstatningen bliver givetvis Nacho. Den 27-årige forsvarsspiller, ser endelig ud til at have bidt sig fast i en sen alder. Hele 32 gange har Nacho spillet i år. Det bliver givetvis afgørende for kampen, hvor godt Nacho leverer overfor MSN. Et gevinst-boost på 500 kr. på Real Madrid-sejr ser fornuftigt ud oveni 2000 kr. velkomstbonus.

Spilforslag til El Clasico

Real Madrid er favoritter i denne kamp, og hvis de får en god start, kan det hurtigt gå galt for Barca. Handicap 0-1-sejr til Real Madrid kan fås til 3.45, og her er der god værdi at hente. Med Real Madrids målform og Barca desperation efter et resultat in mente er over 2.5 mål odds 1.39 sandsynligt. Der kunne dog godt være mere værdi i at spille over 3.5 mål til 1.98.
Kampens vigtighed, hjemmeholdets forventede aggressivitet og udeholdets desperation gør det yderst relevant at se på ’kort-spil’ til denne kamp. Rødt kort i kampen til odds 2.35 ligner et godt spil, og det der er faldet udvisninger i 2 af de sidste 3 indbyrdes opgør. Resultatet lige på er en god mulighed for at finde lidt høje odds, som man eventuelt kan spille for et lidt lavere beløb. Baseret på ovenstående kunne det sagtens ligne en sejr på 3-1 til Real Madrid til odds 13.00. Hvis man tror på Barca-sejr ser 2-1 til odds 11.50 også fristende ud. Men få kigget de mange spilmuligheder igennem, så du finder dét spil, du tror på. God fornøjelse!

Mere om aftenens El Clasico opgør

El Clasico bliver sæsonens alt eller intet! Så er linjerne kridtet op til dagens opgør mellem Real Madrid og #Barcelona (kampstart kl. 20.45). Hvor skal du se kampen? Vidste du, at du kan streame den gratis, hvis du har en konto hos en af disse to bookmakere:
Se El Clasico live på Unibet gratis (op til 1.500 velkomstbonus)
Se El Clasico live på Bet365 gratis (op til 1.000 velkomstbonus)

Flere spiltips fra andre udbydere
Real Madrid vinder og begge hold scorer, odds 3,15 hos Unibet
Real Madrid vinder, indsats tilbage ved uafgjort, odds 1,61 hos Unibet
Messi scorer i kampen, odds 2,17 hos Unibet

Freebets til El Clasico
888sport: Gevinst boost til nye spillere, spil 100 kr. på Real Madrid og vind 700 kr. eller spil på FC Barca og få 1.000 kr. - Eksisterende spillere kan vinde 20.000 kr., hvis de kan gætte første målscorer og minuttal
Go' kamp!
Benyt ovenstående links for at få de eksklusive bonusser, og vær med til at holde siden i gang. Det er links til spillesteder mv., der efter aftale tilbyder bonusser. For alle bonusser gælder der regler og vilkår varierende fra tilbud til tilbud, herunder udbetalingsbegræsninger, omsætningkrav og krav om indbetaling. Opslaget er sponsoreret