Man kan ikke ligefrem sige, at det er gået godt for Chelsea i denne Premier League sæson. The Blues har tabt 7 ud af indtil videre 12 spillede kampe i 2015/16 sæsonen og ligger i øjeblikket placeret på en 16. plads i bunden af ligatabellen. Oven på skuffende chok nederlag til hold som blandt andet Crystal Palace, Stoke og Southampton, er træner Jose Mourinho og resten af London holdet kommet under skarp kritik i medierne og af Chelseas egne fans. I øjeblikket går snakken på, hvor meget mere tid Mourinho har tilbage som træner for holdet.

Men kan portugiseren og resten af Chelsea truppen nå at få vendt den synkende skude? Hos bet365 kan du finde alt om betting, og hvordan det kommer til at gå for Chelsea resten af denne sæson.

Mourinho behandlet uretfærdigt

Jose Mourinho er kendt for at være til tider dramatisk og meget direkte i sine udtalelser til pressen. I den seneste tid har mange dog ment, at portugiseren er gået for vidt, og det har nu resulteret i at træneren er blevet straffet af klubben og beskyldt for at snakke dårligt og kritisere sine holdspillere for meget.

På trods af sin seneste optræden er der dog stadig mange, der mener, at Mourinho er blevet behandlet uretfærdigt og bør blive støttet op af Chelsea – heriblandt klubbens tekniske direktør, Michael Emenalo.

"Det er Jose, som skal snakke med pressen lige efter hver kamp, og det kan være svært – ikke bare for Jose, men for enhver manager i Premier League," lyder det fra Emenalo.

"Vi bør være ærlige og sige, at Jose har et uretfærdigt ansvar omkring at skulle håndtere journalister," tilføjer direktøren.

Samtidig mener Giulio Donati, der i dag er forsvarsspiller for Bayern Leverkusen, at Chelsea bør beholde Mourinho, fordi der ganske enkelt ikke findes andre trænere, som kan erstatte ham.

"Han er en fantastisk motivation: der er ingen andre, som er i stand til at forberede kampe som ham lige gyldigt, om man spiller mod en toprival eller et bundhold," har Giulio Donati udtalt ifølge Goal.com.

Donati havde Mourinho som træner, dengang han spillede for Internazionale.

"Da jeg var i Inter, kan jeg huske at han opførte sig på samme måde med alle spillerne, lige gyldigt om man var holdkaptajn eller den yngste spiller."

"Mourinho er en fantastisk manager. Der er ingen træner bedre end ham. De (Chelseas bestyrelse, red.) ved, at han er den eneste, som kan forandre tingene for Chelsea," tilføjer Donati.

Der skal ikke herske tvivl om, at Mourinho absolut er en af de bedste fodboldtrænere i verden.

Den 52-årige træner gjorde Porto til et stjernehold tilbage i 2003-04, da holdet både vandt Champions League og den portugisiske Primeira Liga. Man skal heller ikke glemme, at han vandt Premier League trofæet med Chelsea sidste sæson – samt tilbage i 2004-05 og 2005-06 sæsonerne.

I øjeblikket ligger The Blues kun tre point over nedrykningszonen, men til trods for dette er der stadig håb for Jose Mourinho og co. Første skridt mod forandring vil være at vinde over Norwich City i dag, lørdag den 21. november.