Læs vores guides og bliv klogere på betting online og hvordan du f.eks. indløser dine bonusser, udnytter dine muligheder bedst muligt og meget mere.

Generelle informationer om online betting


Der er utroligt mange fordele ved online betting. Du kan gøre det uanset hvor du er så længe du er online på enten mobilen eller computeren. Der er altid noget at spille på hvad enten du er natteravn eller morgenmenneske. Derfor er livebetting også blevet mere og mere populært da væddemålet hurtigt bliver afgjort og man skal ikke vente hele kampen på at se udfaldet. Online betting er så brugervenligt at det på mange måder virker som at gå ned i den lokale kiosk og spille som man altid har gjort det.

Indløsning af din velkomstbonus


Nå du så har besluttet dig for at tilmelde dig et online betting site så tilbyder de en velkomstbonus som du skal indtaste og dermed opnå din rabat. De fleste bookmakere gør det at de sender en mail hvori du får koden som du derefter kan indtaste og få bonussen. Stort set alle siderne tilbyder at du kan få 100% i bonus af din første indbetaling, men begrænset af et beløb der oftest ligger på omkring de 1000 kr. For at kunne få dem udbetalt skal de spilles igennem et antal gange hvilket i nogle tilfælde er 3 gange og andre 12, det afhænger af betting firmaet. Derudover er der et minimums odds som der skal spilles på for at det gælder i din gennemspilning. Og alle disse betingelser skal som regel være opfyldt inden der er gået et vist antal dage, som regel 1 måned eller 2. Se vores liste med freebets her - der er omkring 18.000 kr. at hente i freebets.

Valg af det rigtige betting site


Når du skal vælge betting site er der en række ting som man skal have øje på inden man tilmelder sig. En god bonus er altid godt, og med god menes der naturligvis et højt beløb, men især også antal gange det skal gennemspilles da dette er meget vigtigt i forhold til hvornår man kan få dem udbetalt. Men det er ikke kun bonussen der tæller. Brugervenlighed og overskuelighed er to nøgleord som man ikke må glemme. Hvis det er nemt at finde rundt på siden og hurtigt at få placeret sine odds så er det meget sjovere at oddse. Derudover er det også væsentligt hvor god deres App er når du skal spille over mobilen, da dette vil komme til at ske en del. Så når du skal vælge et betting site så skal du vælge ud fra hele pakken.

Betting ordbog: Online betting begreber


For at kunne forstå betting korrekt er der en række basale ord man skal have helt styr på:
Liveodds: Eller livebetting. Du spiller live på kampen. Fordelen ved dette er at det hurtigt bliver afgjort men der er også større tilfældigheder ved det.

  • H2H: Head-to-head går ud på at man spiller på fx hvordan to spillere indbyrdes klarer sig. Oftest er det noget hvor man spiller på hvem af to spillere/kørere der kommer først.
  • HT/FT: Også kaldet Halvleg/fuldtid er hvor man spiller på udfaldet til halvleg og samtidig når kampen er færdig. F.eks. at det ene hold fører ved pause men det andet hold vinder.
  • Single, double, trippel, firling, femling, seksling osv.: Her menes der hvor mange væddemål der skal gå hjem før du vinder. F.eks. ved single skal blot ét spil gå hjem for at du vinder, men ved sekslinger skal der gå seks spil hjem for at får gevinst.
  • Freebet: Et freebet er noget man oftest får tilbudt i form af en bonus. Man får f.eks. et freebet på 100 kr. som man så kan spille for og man så gevinsten af det man har oddset. F.eks. spiller man et freebet på 100 kr. på et odds 1,8 og så får man 80 kr. ind på sin konto hvis man vinder.
  • Cashout: Cashout er hvis man lukker spillet og trækker pengene ud inden spillet er overstået. Dette gøres ofte hvis man er usikker på hvordan kampen(ene) vil forløbe sig, og bare gerne vil nøjes med at have det man nu får tilbudt af pengene sikkert hjem.
  • Dette er blot de mest basale gloser man skal kunne for at komme i gang med at spille.

Smart med mere end én konto


Ofte er det smart at have mere end én konto. Med to eller flere bookmakere får man et større udbud af spil og høje odds. På den måde skabes der større konkurrence mellem bookmakerne hvilket kun er en fordel for dig, så vil de nemlig konkurrere om at have det bedste udbud af spil med de højeste odds for at holde på dig som spiller. Derfor er det ofte en fordel at have mere end én konto. Når du søger en ny bookmaker må man hellere end gerne kigge efter hvilke bonusser de har, men man skal også kigge efter brugervenligheden så man ikke gider at bruge den fordi man ikke kan finde rundt. Vigtigst af alt er at det er en bookmaker du kommer til at bruge. Se vores liste med freebets her - der er omkring 18.000 kr. at hente i freebets.

Online betting guide


Her kan du læse vores guide der skal hjælpe dig som større eller mindre betting entusiast den rigtige vej så du undgår de dårlige oplevelser der somme tider opstår ved online betting. Derfor vil vi igennem disse guides forsøge at gøre det mere overskueligt for dig at oddse online.