Nu om dage er odds verdenen mere populær og udbredt, end nogensinde før. Mange er i forvejen bekendte med betting, og måden det hele fungerer på. Det er dog ikke alle, som er inde i det populære miljø, men du skal have chancen, ligesom så mange andre. Der er mange måder, man kan lære at oddse på. Du kan først og fremmest prøve dig frem og spørger nogle venner til råds om, hvordan man opretter en profil på en betting-side. Du kan derudover også følge forksellige odds-hjemmesider, som giver råd og ræssonementer for, hvilke odds der er gode, og hvilke odds de mener er gode og værdifulde. I denne tekst kan du finde en gennemført guide, som fortæller dig, hvordan du spiller, hvad det vil sige at oddse, og til sidst en liste over populære betting-sider. 

Hvad vil det sige at oddse? 

Når man oddser, så sætter man penge på spil, i håb om at den ting man har spillet på går hjem – altså at den bestemte ting sker. Et eksempel kunne være at du skal Liverpool FC – Manchester City, og du har en tanke, der siger dig at det bliver en målrig kamp. Du tror derfor så meget på den fornemmelse, at du vælger at spille på, at der kommer over 2,5 mål (3 mål eller flere) i kampen. Lad os så sige at kampen ender 3-1, så er der blevet scoret 4 mål, og dit odds er derfor gået hjem. Når dit odds går hjem, så vinder du en gevinst. En gevinst på et odds er din indsats*odds-værdien – indsats. Et eksempel her kunne være at du havde fået odds 2.20 på over 2.5 mål i kampen, og du havde valgt at smide 100 kroner på det respektive odds. I denne situation ville beregningen være således: 100*2.20-100 = 120 kroner. Gevinsten på dette odds ville derfor være 120 kroner, da det er overskuddet du opnår med dit odds.  

Sådan kommer du igang – læg dit første odds 

Når du skal igang med din odds-karriere, er der nogle steps, som du skal igennem, før at du kan komme igang med at smide dit første odds. Du skal først og fremmest finde en bookmaker, som du mener er interesant, og du derfor gerne vil spille ved. Der er et hav af forskellige bookmakere, og du kan derfor finde en liste over nogle af de mest populære herunder. Når du har fundet en bookmaker og lavet en bruger, så skal du herefter foretage en indbetaling. Denne indbetaling skal afspejle det beløb, som du gerne vil spille – som indsats – på dit første odds. Du er nu klar til at smide dit første odds.  

Populære Bookmakere 

Danske spil er en dansk bookmaker, som er meget populær blandt danskerne grundet deres lækre platform og gode spiltips. 

Unibet er en bookmaker, som er kendt over hele verden. Den er meget gennemført, og den virker altid perfekt.

Bet365 er formentligt nok verdens største bookmaker. Den er kendt over hele verden, og har et hav af brugere både i Danmark og i resten af verden.